הסיפור שלנו

Pier 23 נפתח בשנת 2006 ע"י בן מחרובסקי ומציע קונספט ייחודי, המשלב פאסט-פוד לצד מאכלי גורמה – אוכל פשוט וטעים, היוצא בזריזות מהמטבח המקצועי ומבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים במיוחד.

המסעדה ממוקמת על דק העץ רחב הידיים של נמל תל אביב -יפו, משקיפה אל הים הפתוח ונהנית מאווירה קלילה ולא מחייבת, עם ניחוחות מעוררי תיאבון ואוכל שעושה חשק לחזור. השירות ניתן בדלפק ההזמנות והסועדים מוזמנים לבחור היכן לשבת ולצפות בילדים משחקים ובים התיכון הצופה בהם בחזרה.

בן מחרובסקי, בעלים ומייסד

בן מחרובסקי Pier 23